BLOGG

Motivasjon, få tiden til å gå, hygiene, smitteverntiltak

Vi går gjennom veldig spesielle tider nå. Alle reagerer forskjellig på det. Noen er forståelig nok redde for å bli smittet, mens andre tar ganske lett på det. Livene til de aller fleste er uansett ganske annerledes enn vanlig. Ingen vet når verden fortsetter som normalt igjen. Nå skal jeg si litt om mine erfaringer fra denne tiden.

Les mer »

Boksekamper i koronatiden

Når mange sitter inne i disse koronatider er det en gyllen mulighet til å kikke på gamle boksekamper. Her har jeg samlet ti boksekamper som er verdt å få med seg.

Les mer »

Betraktninger om å ta sitt eget liv

Hvordan kan jeg slite med selvmordstanker? Dette har jeg blitt spurt flere ganger enn jeg kan telle. Jeg vet ikke om jeg har noe godt svar på spørsmålet, men nå skal jeg komme med noen av mine erfaringer rundt dette, og kanskje det kan gi litt forståelse.

Les mer »

The Gypsy King

I opptakten til kampen sa jeg at Fury er gal nok til å prøve ut ville ting. Det var nettopp det han gjorde, og det er derfor vi liker han.

Les mer »

Hvem vinner av Wilder og Fury?

Natt til søndag norsk tid bokses den største tungvekstkampen på mange år når Deontay Wilder og Tyson Fury møtes for andre gang. Den er så stor at konkurrente ESPN og Fox samarbeider. Da Lennox Lewis møtte Mike Tyson skjedde det samme med HBO og Showtime.

Les mer »

Å kjenne på frykt i boksing

Å kjenne på frykt i boksing, det er elefanten i rommet vi helst ikke prater om. Alle som går inn i ringen kjenner det hver eneste gang, men allikevel er det nesten som om vi overser det helt.

Les mer »

En innføring i Italo disco

Jeg blir stadig møtt av forvirrede mennesker som spør meg hva i all verden Italo disco er for noe. I dette blogginnlegget kommer jeg med ti låter fra sjangeren.

Les mer »

Fight week

Mange tror jeg stresser livet av meg så kort tid før kamp, men for å være helt ærlig så føler jeg meg harmonisk og avslappet. Lørdag skal jeg gjøre det jeg liker aller best.

Les mer »

Føler ingenting en uke før kamp

I dag er det bare en uke til jeg går inn i ringen i Ekeberghallen. Jeg vet jeg kommer til å kjenne en utrolig spenning før jeg entrer ringen, men hvorfor føler jeg ingenting nå?

Les mer »

Utseendet kan bedra

Det finnes mange fordommer når det kommer til en boksers utseende. Ifølge mannen i gata skal en bokser være stor, muskuløs og se ganske forslått ut i ansiktet, gjerne med en blåveis eller to. Nå skal jeg gå gjennom disse fordommene.

Les mer »

Kampen er mot deg selv

Mange ser på boksing som en uetisk sport hvor motivet er å skade en annen person. Boksing handler dog ikke om å skade noen, men om å overvinne seg selv.

Les mer »

Velkommen

Velkommen til min nye hjemmeside. Her vil dere finne de siste sakene om meg fra pressen, og så vil jeg oppdatere bloggen om både sportslige

Les mer »