BLOGG

Å kjenne på frykt i boksing

Å kjenne på frykt i boksing, det er elefanten i rommet vi helst ikke prater om. Alle som går inn i ringen kjenner det hver eneste gang, men allikevel er det nesten som om vi overser det helt.

Les mer »

En innføring i Italo disco

Jeg blir stadig møtt av forvirrede mennesker som spør meg hva i all verden Italo disco er for noe. I dette blogginnlegget kommer jeg med ti låter fra sjangeren.

Les mer »

Fight week

Mange tror jeg stresser livet av meg så kort tid før kamp, men for å være helt ærlig så føler jeg meg harmonisk og avslappet. Lørdag skal jeg gjøre det jeg liker aller best.

Les mer »

Føler ingenting en uke før kamp

I dag er det bare en uke til jeg går inn i ringen i Ekeberghallen. Jeg vet jeg kommer til å kjenne en utrolig spenning før jeg entrer ringen, men hvorfor føler jeg ingenting nå?

Les mer »

Utseendet kan bedra

Det finnes mange fordommer når det kommer til en boksers utseende. Ifølge mannen i gata skal en bokser være stor, muskuløs og se ganske forslått ut i ansiktet, gjerne med en blåveis eller to. Nå skal jeg gå gjennom disse fordommene.

Les mer »

Kampen er mot deg selv

Mange ser på boksing som en uetisk sport hvor motivet er å skade en annen person. Boksing handler dog ikke om å skade noen, men om å overvinne seg selv.

Les mer »

Velkommen

Velkommen til min nye hjemmeside. Her vil dere finne de siste sakene om meg fra pressen, og så vil jeg oppdatere bloggen om både sportslige

Les mer »